Velevážení hosté,

restaurace Hostinec U Čechů je rodinná hospůdka, která se nachází v malebném severomoravském městečku Příbor. Naše hospůdka má více než staletou tradici a byla založena již v roce 1907. Nabízíme Vám tradiční poctivou kuchyni, výběr z několika druhů čepovaného pivečka, najdete zde příjemné prostředí pro posezení s rodinou a přáteli, velký sál a salónek pro rodinné oslavy, promoce či svatby dle Vašeho přání. Součástí restaurace je oplocená letní zahrádka, kde nejen za hezkého počasí můžete spočinout pod korunou majestátného kaštanu. Součástí restaurace je také přilehlé parkoviště pro naše zákazníky.

Personál Hostince U Čechů se těší na Vaši návštěvu.

Novinky

upozornění

Vážení zákazníci,   v období od 20.7.do 4.8.2019 bude z důvodů čerpání dovolené v hostinci zavřeno. Menu vám následně nabídneme od 5.8.2019. Děkuji za pochopení Čechová

Kladivo na čarodějnice

Dne 30.4.2019 se bude v naší hospůdce konat již 10. ročník akce Kladivo na čarodějnice, vstup jako vždy ZDARMA. 

Změna otvírací doby

Úprava otvírací doby. Pondělí, úterý, čtvrtek do 21 hodin, středa do 15 hodin, pátek, sobota do 22 hodin, v neděli je zavřeno. Děkujeme za pochopení. Čechová

Denní menu

Pondělí

 kyselice
Kuřecí maso s nivou a pórkem, hranolky                 95,00
Uzené maso, bramborová kaše, kyselý okurek        95,00 

 

Úterý

 vepřová s bramborem
 Hovězí maso, křenová omáčka, knedlík                   95,00
 Sýr „Camembert“  v bramboráku                             95,00

 

STŘEDA

čočková
Španělský ptáček, rýže     95,00
Bramborové šišky s mákem      95,00      
 

 

Čtvrtek

bramborová
Vepřové maso na žampiónech, brambor                  95,00
Špagety s kuřecím masem a rajčaty                          95,00
 

 

pátek

         Z V Ě Ř I N O V É   H O D Y                                            
bažantí polévka -  srnčí guláš, chléb - kančí se šípkovou, karlovarský knedlík - daňčí řízek, beskydský bramborový salát - fořtová jelení jehla, šťouchaný brambor - muflon na divoko, špenát, bramborový knedlík - pytlákovo kančí s česnekem, červené zelí s jablky, bramborový knedlík - restovaná bažantí prsíčka, dip, bramborové dukátky - kančí karbanátek, jablečné čatni, opékaný brambor